Cristal Forum
Un forum făcut de romāni, pentru Romāni!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cristal Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CRISTAL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
Cristal Forum / Movies / My First Mister (2001)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Old Bronson
De-al casei

Inregistrat: acum 10 ani
My First Mister (2001)



Jennufer, o adolescenta de tip emo, care respinge lumea, e in faza de negare a tot, e atrasa de un barbat, patron al unui raion de imbracaminte intr-un mall, si care la randul lui reuseste sa-i atraga atentia aceasta adolescenta.
Sub pretextul angajarii, incepe un drum lung al cunoasterii reciproce, si de fapt si al autocunoasterii lor, al unor oameni care s-au ratacit la un moment dat pe drumul vietii si dezvoltandu-si prietenia, vor sa se reintegreze in societate.
Jennifer isi cauta identitatea si drumul ca adolescenta, descoperind farmecul unei prietenii adevarate si profunde, ce-i imbogateste existenta si o face sa aiba o alta perspectiva asupra vietii, a lucrurilor si a oamenilor ce-o inconjoara.
O comedie neagra, care in final iti aduce un zambet pe buze.
Acest film pune mai mult accent pe trairile celor doi protagonisti, adica o adolescenta de 17 ani, si un adult de 49 de ani, care desi aparent sunt diferiti, se va dovedi ca nu sint, si au cam aceleasi temeri.
Sub firul unei naratiuni, banale, incet se croieste si un scenariu interesant, care sa zicem aduce filmul pe un fagas normal.

Comedie / Drama / Romantic
Regia / Christine Lahti
Scenariu / Jill Franklyn
Distributia / Liliane Gloria Sobieski, Albert Brooks, Katee Sackhoff, Rutanya Alda, Natasha Braisewell, Henry Brown, Gary Bullock, Kevin Cooney, Nic Costa



DVDRip
Subtitrare / Romana
1,6 GB
H264


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la