Cristal Forum
Un forum făcut de romāni, pentru Romāni!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cristal Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CRISTAL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxy22 Profile
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 48 ani
Cristal Forum / Movies / Just a Kiss (2002)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Old Bronson
De-al casei

Inregistrat: acum 10 ani
Just a Kiss (2002)
Doar un sarut



In New York-ul zilelor noastre, trei cupluri experimenteaza tot felul de aventuri sexuale si incearca gustul amar al tradarii si infidelitatii, intr-o serie de evenimente dramatico-amuzante generate de un simplu sarut.
Dag este un regizor de reclame publicitare, care o iubeste pe frumoasa si inteligenta Halley, dar nu se poate stapani sa o insele ori de cate ori are ocazia.
Cel mai bun prieten al lui pe nume Peter este un actor nevrotic si frustrat, care este indragostit de Rebecca, o balerina fragila din punct de vedere emotional si cu tendinte de suicid.
Atunci cand Dag si Rebecca se saruta si apoi se implica intr-o aventura de o noapte, Halley decide ca iubitul ei a mers prea departe de data aceasta si il paraseste, incepand o relatie amoroasa cu manieratul si atragatorul violonist Andre.
Peter o intalneste in avion pe stewardesa Colleen, sotia sexy a lui Andre, avand o legatura pasagera cu ea.
Iadul se dezlantuie insa atunci cand Dag este atras in mreje de catre chelnerita Paula, care a dezvoltat o pasiune obsesiva pentru Peter si ale carei cunostinte sfarsesc rand pe rand la spital.

Comedie
Regia / Fisher Stevens
Scenariu / Patrick Breen
Distributia / Marley Shelton, Ron Eldard, Patrick Breen, Sanjiv Jhaveri, Kelly Cole, Idina Menzel, Kyra Sedgwick, Marisa Tomei, Sarita Choudhury, Taye Diggs



DVDRip / MKV
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
850 MB
H264


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la