Cristal Forum
Un forum făcut de români, pentru Români!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cristal Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CRISTAL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Cristal Forum / Movies / Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Old Bronson
De-al casei

Inregistrat: acum 10 ani
Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)



In jocul mortal al spionajului international, agenti secreti de elita poarta războaie secrete pentru a obtine putere, informatii sau pentru a-si intari securitatea nationala. Întâlnirile diplomatice nu sunt niciodată ceea ce par a fi. In aceste cercuri exclusiviste se zvoneste ca ar fi apărut un nou dispozitiv de asasinare. Microscopic si injectabil, el ramane intr-o stare latenta in corpul victimei pana când este activat, iar atunci ucide pe loc, nelasand nici o urma.
Doar doi agenti, dusmani declarati, au capacitatile, talentul si tenacitatea pentru a castiga cursa dementa care are drept trofeu acest dispozitiv. Unul dintre acesti agenti este cunoscut sub numele de cod Sever (LUCY LIU). Antrenata pentru a deveni o adevărata arma de distrugere in masa, Sever este perfectionista si obtine întotdeauna ceea ce vrea.
Celalalt agent, sclipitor si hotărât, este fostul psiholog FBI Jeremiah Ecks (Antonio Banderas).
Binecunoscut odată in meseria sa, Ecks a demisionat din agentie atunci când sotia sa a fost ucisa intr-o explozie, ceea ce l-a determinat sa se retragă in sine, prada remuscarilor. Obligat acum de fostul sau mentor sa se reîntoarcă la cariera sa, pentru cea mai dificila misiune cu putinta, Ecks trebuie sa se confrunte cu agentul Sever, cel mai de temut inamic al sau.
Aceasta competitie pentru un premiu mortal nu poate avea decât un singur castigator.
Insa atunci când regulile se schimba, cei doi dusmani de moarte descoperă ca cel de care încearcă sa se apere poate fi singura persoana in care pot avea încredere.

Actiune / S.F.
Regia / Wych Kaosayananda
Scenariu / Alan B. McElroy
Distributia / Antonio Banderas, Lucy Liu, Gregg Henry, Ray Park, Talisa Soto, Miguel Sandoval, Terry Chen



MPG
Subtitrare / Romana inclusa
Audio / Engleza
804 MB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la