Cristal Forum
Un forum făcut de romāni, pentru Romāni!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cristal Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CRISTAL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive pe Simpatie
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
Cristal Forum / Movies / Italiensk for begyndere (2000)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Old Bronson
De-al casei

Inregistrat: acum 10 ani
Italiensk for begyndere (2000)
Italiana pentru incepatori



Dupa ce reverendul Wredmann trece printr-o tragedie personala si este suspendat temporar din functie din cauza comportamentului sau neadecvat, preotul Andreas este trimis sa oficieze serviciul religios la biserica locala.
Cazandu-se la un hotel, Andreas se imprieteneste cu functionarul Jorgen Mortensen si se lasa convins sa frecventeze un curs seral de limba italiana pentru incepatori, acolo unde cunoaste o angajata de la brutarie pe nume Olympia.
Jorgen vrea sa invete limba italiana spre a o cuceri pe Giulia, chelnerita de la restaurantul hotelului, de care nu are curajul sa se apropie intrucat se considera impotent.
Cel mai bun amic al lui Jorgen este Hal-Finn, managerul restaurantului, care este nepoliticos cu patronii si clientii si este pe punctul de a fi concediat.
Hal-Finn se implica intr-o relatie amoroasa cu o coafeza pe nume Karen, care isi ingrijeste mama bolnava de cancer pancreatic in faza terminala si care este inrudita fara sa stie cu Olympia.
Cei 6 tineri se ajuta reciproc sa depaseasca crizele existentiale si devin treptat prieteni si amanti, limbajul iubirii fiind singurul lor punct comun.

Comedie / Drama
Regia / Lone Scherfig
Distributia / Anders W. Berthelsen, Anette Stųvelbęk, Ann Eleonora Jųrgensen, Peter Gantzler, Lars Kaalund, Sara Indrio Jensen, Karen-Lise Mynster



DVDRip
Subtitrare / Romana
Audio / Daneza
1,36 GB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la