Cristal Forum
Un forum făcut de români, pentru Români!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cristal Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CRISTAL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
Cristal Forum / Movies / Don't Say a Word (2001)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Old Bronson
De-al casei

Inregistrat: acum 10 ani
Don't Say a Word (2001)



Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru în meseria sa, are o sotie frumoasă si o fiică încântătoare. Într-o zi, un coleg îl roagă să consulte o tânără, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta îi relatează o istorie complicată si misterioasă despre niste acte de violentă pe care le suferise cândva. Desi fusese până atunci la mai multi specialisti, lui Elisabeth nu i se stabilise un diagnostic corect si nici un tratament adecvat. Ca urmare, se afla internată într-un spital de boli mentale, iar dr. Nathan Conrad reprezenta unica ei sansă de salvare.
Un excelent profesionist, Nathan preia cazul, incitat si de cuvintele misterioase pe care Elisabeth i le adresase la prima întâlnire: „Si tu vrei să stii, ca si ceilalti, nu-i asa ? Nu vă voi spune niciodată. Nimănui.”
Dar Nathan nu bănuieste că Elisabeth si cuvintele ei misteroase îl vor pune în pericol, pe el si familia lui. Fiica sa este răpită si, pentru a o salva, Nathan trebuie să descifreze enigmele îngropate în mintea tulburată a lui Elisabeth. Cu răpitorii fiicei sale pe urme, Nathan se trezeste trăind un cosmar care întrece orice închipuire. În plus, pentru a-si salva fiica, el este condamnat la tăcere absolută.

Drama / Crima
Regia / Gary Fleder
Scenariu / Andrew Klavan, Anthony Peckham, Patrick Smith Kelly
Distributia / Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy, Skye McCole Bartusiak, Guy Torry, Jennifer Esposito, Shawn Doyle



DVDRip / MP4
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
1,31 GB
H264


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la