Cristal Forum
Un forum făcut de români, pentru Români!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cristal Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CRISTAL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Cristal Forum / Movies / La cagna (1972)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Old Bronson
De-al casei

Inregistrat: acum 10 ani
La cagna (1972)
Liza
Cateaua



Artistul de vârstă mijlocie Giorgio, trăiește în singurătate pe o insulă nelocuită din strâmtoarea Bonifacio, singura sa companie fiind câinele Melampo.
Activitatiile sale sunt pescuitul, calatoriile, culesul a tot ceea ce aduce marea și desenatul.
Într-o zi în apropiere de plaja oprește o barcă cu pânze din care coboara blonda Liza, după încă o ceartă cu prietenuii.
Colegul ei Ludwig, care este organizatorul unei vacante, vă părăsi insula iar George este obligat, împotriva voinței sale de a pune la dispozitie, intrusului excentric casa lui și, după ce a petrecut noaptea împreună, a doua zi va trebui sa o duca pe continent.
Fascinata de barbatul taciturn, Liza decide să se întoarcă pe insula pentru a fi cu el.
Dar când îți dai seama că Giorgio, în loc sa aprecieze că a găsit o iubita tânăra, este destul de indiferent față de prezența sa, preferând să-și petreacă timpul pentru a "conversa" cu credinciosul Melampo.
Plina de gelozie, provoacă o moarte dureroasă câinelui, făcându-l să înoate si să se înece de oboseala, apoi decide să joace rolul de "cățea", pentru a obține toate atentie a barbatului, care pare să accepte de bună voie jocul, un rol de dominație și supunere.

Drama / Romantic
Regia / Marco Ferreri
Scenariu / Ennio Flaiano, Ennio Flaiano
Distributia / Catherine Deneuve, Marcello Mastroianni, Corinne Marchand, Michel Piccoli, Pascal Laperrousaz, Dominique Marcas, Valérie Stroh, Claudine Berg



DVDRip
Subtitrare / Romana
Audio / Italiana
700 MB
Dvix


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la